Cautare

3452 de rezultate pentru "ajf dolj elita clasament liga 4" (4.09 secunde)
Liga Producatorilor Agricoli (LPA) - filiala Dolj a organizat vineri o întâlnire a membrilor pentru a discuta problema culturilor compromise de seceta.
Liga Producatorilor Agricoli (LPA) - filiala Dolj a organizat vineri o întâlnire a membrilor pentru a discuta problema culturilor compromise de seceta.
nu activeaza in prezent la nici un club, el despartindu-se la mijlocul turului actualului campionat de ALRO Slatina (Liga a II-a), in timp ce Ovidiu Stanga este antrenorul echipei nationale sub 19 ani a Romaniei.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport. ... Chindia Targoviste ocupa locul trei in Liga a II-a, seria a 2-a, avand o "avere"
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Scorul inregistrat, 25-9, 25-21 si 25-18, arata ca oltencele nu au avut probleme cu adversara, mai slab pozitionata in clasament. ... Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Dunarea Calarasi a coborat un loc in clasament, fiind devansata de Voluntari, echipa care ocupa acum locul de baraj pentru a ramane in liga 1.
Daca acest clasament de la finalul anului 2005 s-ar mentine si la finalul campionatului, atunci Universitatea ar fi in Divizia A, dar si valcenii ar avea sansa de pe locul doi.
Calificarea Stelei in Liga Campionilor a dat si mai multa culoare, dar totul a fost prjolit intr-un timp extrem de scurt.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Fostul secund nu se gandea ca rivala va ajunge intr-o astfel de situatie si crede ca diferenta se va mari fata de locurile care asigura mentinerea in Liga 1.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Conform acestui ordin, creditele se acorda doar in conditiile in care proiectele se incadreaza in masura 1.1- Imbunatatirea prelucrarii si marketingului produselor agricole si piscicole, masura 3.1- Investitii in exploatatii agricole si in masura 3.4- Dezvoltarea si diversificarea activitatilor economice care sa genereze activitati multiple si venituri alternative.
Toposurvey SRL se ocupa cu lucrari de cadastru, geodezie, cartografie si s-a numarat printre primele societati din Dolj care au accesat fonduri structurale dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi.
Incertitudinea de la varful celor trei filiale municipale ale principalelor partide din Alianta si opozitie nu pare sa-i deranjeze deloc pe sefii de la organizatiile judetene din Dolj.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a declarat ca foarte multi dintre cei care au fost alesi sau numiti in functii pe listele partidelor de opozitie si-ar putea pierde posturile.
Parlamentarilor PSD de Dolj nu le-a prea pasat de suferinta doljenilor loviti de ape. ... Pot sa spun ca toti parlamentarii PSD de Dolj au fost in teren pentru ca absolut toti au vrut sa ajute.
Isteria gripei aviare a cuprins si judetul Dolj. ... 47 din 2005, consiliile locale si medicii veterinari din judet trebuie sa se ocupe de neutralizarea cadavrelor, medicii veterinari ai DSVSA Dolj alearga in fiecare zi dintr-o parte in alta pentru fiecare sesizare venita din partea cetatenilor.
Cu toate ca guvernul a pus la dispozitia primariilor din zonele rurale suma de 10.000 de miliarde de lei vechi pentru urmatorii trei ani pentru proiecte de infrastructura, doar 12 primari din Dolj s-au aratat dispusi pana in prezent sa acceseze fondul.
google-analytics.com